Noutăți

ARHIVA: 2024
ARHIVA: 2023
ARHIVA: 2022
ARHIVA: 2021
ARHIVA: 2020
ARHIVA: 2019
ARHIVA: 2018

Conferința Proiectului DOORS Black Sea: Viitorul Mării Negre – știință, prosperitate și oameni

17.04.2024

În perioada 23-24 aprilie, va avea loc la București prima conferință a proiectului DOORS Black Sea. Evenimentul va cuprinde ședințe plenare, ateliere de lucru cu participare a unor experți de înaltă calificare în domeniile lor, sesiuni de lucru interactive și o prezentare a rezultatelor proiectului de cercetare dedicat Mării Negre.

În cadrul conferinței, participanții vor putea face schimb de opinii cu privire la provocările și oportunitățile din sectoarele economiei albastre durabile, începerea implementării unui precursor al unui ”Geamăn Digital” pentru Marea Neagră, formare profesională și înțelegerea în profunzime a importanței pe care mările lumii o au asupra vieții și bunăstării oamenilor, cât și susținerea factorilor decidenți pentru un mediu marin sănătos și productiv.

În plus, cei prezenți vor avea șansa de a contribui la creionarea rezultatelor proiectului DOORS  și de a contribui la crearea unei moșteniri durabile a proiectului.

Proiectul DOORS Black Sea (“Developing Optimal and Open Research Support for the Black Sea”) este finanțat prin Programul Cadru Orizont 2020 al Comisiei Europene, Directoratul General Cercetare – Inovare. Scopul proiecui este punerea în practică a Agendei Strategice de Cercetare Inovare la Marea Neagră.

https://www.doorsblacksea.eu/stakeholderconference

Documente

PROGRAM DOORS Stakeholder Conference Programme (101,07 Ko)

Documente

Documente

Documente

Documente

Pin It on Pinterest

Share This