Noutăți

ARHIVA: 2024
ARHIVA: 2023
ARHIVA: 2022
ARHIVA: 2021
ARHIVA: 2020
ARHIVA: 2019
ARHIVA: 2018

CESP va organiza evenimentul de prezentare – „Programul ORIZONT EUROPA, noutăți și diferențe față de H2020”

24.05.2022

În data de 15 iunie 2022, CESP-Centru Suport pentru inițierea și implementarea Proiectelor de Cercetare- Dezvoltare va organiza evenimentul de prezentare a programului Orizont Europa și de instruire în managementul proiectelor de acest tip, cu titlul „Programul ORIZONT EUROPA, noutăți și diferențe față de H2020”.
Evenimentul se va desfășura în format fizic in București, la hotel Continental, Calea Victoriei, nr. 56, sector 1, unde vă așteptăm cu drag!
Scopul evenimentului este de a prezenta programul Cadru Orizont Europa, noutățile pe care acest program le aduce față de programul Orizont 2020, pregătirea participării la apelurile Orizont Europa: bune practici la nivel instituțional și european, Acordul de grant pentru Orizont Europa cu accent pe elemente de management financiar si administrativ. Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a beneficia de noi informații prin prezentările susținute de dna. Cristina ANANIA – Director adjunct ROST – Oficiul Român pentru Știință și Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană – ROSTeu, dna. Iulia MIHAIL– Director ROST – Oficiul Român pentru Știință și Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană – ROSTeu si dl. Viorel VULTURESCU – director MCID.
Evenimentul este organizat de Centrul Suport pentru Inițierea si implementarea proiectelor de CD europene si Internaționale in cadrul GeoEcoMar (CESP), in cadrul activității 4 – „Ateliere de lucru organizate in vederea pregătirii propunerilor de proiecte de CDI ce vor fi depuse la Programele Cadru ale CE – H2020 si Orizont Europa”, Subactivitatea 4.2 „Organizarea de sesiuni de instruire dedicate atât personalului angajat cat si oricăror altor persoane interesate” al proiectului SMIS 108663, unde este prevăzută organizarea de sesiuni de prezentare/instruire in managementul proiectelor de tip H2020 și ORIZONT EUROPA.

Pin It on Pinterest

Share This