Personal

Acmola NESRIN, Ing. III

Centru monitorizare-alarmare EUXINUS

Inginer de mediu care lucrează în cadrul Centrului Național de Monitorizare și Alarmare la Hazarde Naturale Marine – EUXINUS, care funcționează 24/7 și al carei rol este de a verifica, introduce și valida datele achiziţionate de la echipamentele rețelei EUXINUS, în programele specializate. Din 2015 face parte din echipa de intervenție și  întreținere pentru echipamentele offshore a rețelei Euxinus din Marea Neagră și achiziția de date geofizice pe nava de cercetare Mare Nigrum și din echipa de coordonare a stagiului de practică în cadrul centrului Euxinus a studenților Universității Maritime din Constanța.

A lucrat în diferite proiecte legate de determinarea zonelor de risc pentru activitățile de explorare – exploatare a resurselor din domeniul marin (în zonele de flexură și panta continentală, zona batială) utilizând metode de investigare geofizice și geologice complexe. A luat parte la realizarea de studii privind curenții marini din Marea Neagră  și furinzarea de servicii de descriere geologică și probare a carotelor.

  • Co-autor poster : ”EMSO ERIC Black Sea Node – EUXINUS Network” din cadrul EMSO ERIC Workshop 2017, Roma 9-11 Octombrie 2017
  • METAL TRADE RNG – Servicii descriere geologică și probare carote.
  • EXXON MOBIL – Socioeconomics (Human Use) Environment Setting Baseline Study – Elaborarea studiului de stabilire a condițiilor inițiale (de bază) pentru mediul socio-economic (folosințe umane) și condițiile etnice / patrimoniul cultural al zonei proiectului (offshore și onshore).
  • EXXON MOBIL – Offshore Black Sea Metocean study – Realizarea studiului privind curenții marini din Marea Neagră.
  • PN 18 16 04 02 – Determinarea zonelor de risc pentru activitățile de explorare – exploatare a resurselor din domeniul marin (în zonele de flexură și panta continentală, zona batială) utilizând metode de investigare geofizice și geologice complexe.
  • EMSO ERIC – Reprezentant din partea nodului Black Sea privind Engineer & Logistic Service Group

Pin It on Pinterest