Personal

Dr. Ruxandra ZAMFIR, CS II

Sunt jurnalist, specializat în comunicare și relații publice, cu o experiență profesională acumulată în mai bine de 20 de ani. Am lucrat în multe domenii ale jurnalismului – redactor generalist la săptămânalul NU din Cluj Napoca, redactor la Secția Politic a Agenției de presă MEDIAFAX – corespondent la Președinția României și Ministerul de Externe -, redactor la Secția Cultură a cotidianului ZIUA.

În GeoEcoMar am fost implicată în calitate de specialist PR în proiectul DANS (Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul DANUBIUS-RI), ca apoi să încep să lucrez în Compartimentul EDITARE, DISEMINAREA INFORMAȚIEI, RELAȚII PUBLICE ȘI MASS-MEDIA.

I am a journalist specialized in communication and public relations, with a professional experience accumulated in more than 20 years. I worked in many fields of journalism – general editor at the weekly NU in Cluj Napoca, editor at the Political Section of the MEDIAFAX Press Agency – correspondent at the Romanian Presidency and the Ministry of Foreign Affairs, editor at the Culture Section of the daily ZIUA.

In GeoEcoMar I was involved as a PR specialist in the DANS project, and then I started working in the EDITING, INFORMATION DISSEMINATION, PUBLIC RELATIONS AND MEDIA Department.

  • 2018 – 2019 – DANS – Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul DANUBIUS-RI

Pin It on Pinterest