Personal

Bogdan Alexandrescu este absolvent al Facultății de Geologie și Geofizică din cadrul Universității București, cu masterul finalizat în domeniul ingineriei geologice ambientale (anul 2010), domeniul de interes în cadrul doctoratului, obținut în anul 2020, aparține studiilor integrate între geologie și geofizică cu o durată de activare în domeniul cercetării. Din anul 2011 a participat în numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale, având de îndeplinit sarcini complexe.

Principalele activități și responsabilități avute în cadrul proiectelor includ achiziția datelor în cadrul campaniilor de teren, prelucrarea și interpretarea lor în vederea întocmirii documentației științifice necesare, prezentarea rezultatelor obținute și elaborarea de noi propuneri în activitatea de cercetare, coordonarea parțială a partenerilor din cadrul pachetelor de lucru.

Dontu, O., G., Charalampides, G., Ganatsio, S., Sotirios, K., Alexandrescu, B., A., Metode si mijloace pentru evaluare gradului de poluare a aerului si apei marine(Methodes and means for the evaluation of the pollution degree found in air and sea water), Ed. PRINTECH, 2009, ISBN 978-606-521-456-9;

Horizon 2020 – NAIAD (Nature Insurance value: Assessment and Demonstration)

Pin It on Pinterest