Acest site nu mai este actualizat. Pentru a deschide site-ul nou urmăriți linkul de mai jos.
This site is no longer updated. To open the new site please click here: geoecomar.ro
Choose language: English
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina
 

Evenimente 2019

 • 25/02/2019 - Conferința "Dezvoltarea durabilă la Marea Neagră", 8-9 mai 2019, București, România  Cu mare plăcere vă informăm că Ministerul Cercetării și Inovării din România și Institutul Național de Geologie și Geoecologie Marină - GeoEcoMar vor organiza la București în perioada 8-9 mai 2019 Conferința la nivel înalt "Dezvoltare Durabilă la Marea Neagră". Conferința este dedicată lansării oficiale a viitoarei Agende strategice pentru cercetare și inovare pentru Marea Neagră și a primelor discuții și planuri de implementare practică a acesteia.

  Acest eveniment face parte din Programul oficial al Președinției Române a Consiliului UE. Conferința va oferi statelor riverane Mării Negre și Republicii Moldova oportunitatea de a discuta, adopta și stabili pașii viitori pentru Agenda strategică de cercetare și inovare pentru Marea Neagră. Suntem onorați să avem sprijinul Comisiei Europene și al Serviciulului European de Acțiune Externă (SEAE) în organizarea acestei conferințe.

  Conferința va avea loc la București și va începe în după- amiaza zilei de 8 mai, iar pe 9 mai se va derula pe parcursul întregii zile. Pentru cei care sunt interesați să descopere modalități și planuri de promovare a eco-turismului în Rezervația Biosferei Delta Dunării, va fi organizată o excursie pe teren în perioada 10-11 mai pe coasta Deltei Dunării. Pentru acest al doilea eveniment sunt disponibile un număr limitat de locuri.

  Programul oficial va fi trimis în timp util, iar înregistrarea va începe în curând.
  Pentru înregistrare și informații suplimentare: http://www.sust-black.ro

  Cu salutări,
  Dr. Adrian Stănică
  Directorul general al INCD GeoEcoMar
  Organizator al Conferinței "Dezvoltare durabilă la Marea Neagră"