Acest site nu mai este actualizat. Pentru a deschide site-ul nou urmăriți linkul de mai jos.
This site is no longer updated. To open the new site please click here: geoecomar.ro
Choose language: English
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina
 

Publicatii

Geo-Eco-Marina

GeoEcoMarina este o revista stiintifica care apare anual incepand cu 1996, la care sunt invitati sa publice cercetatorii in domeniul stiintelor marine, cu precadere geologi si geofizicieni, din orice tara din lume.

Pentru a asigura revistei un standard de calitate, articolele primite sunt supuse unui sistem de peer review. Asteptam de aceea spre evaluare si publicare contributiile dvs. stiintifice. Va asteptam si comentariile pe marginea articolelor deja aparute si care sunt disponibile oricui pe site-ul revistei, in mod gratuit.

ISSN: 2248–2776
ISSN-L: 1224–6808

 

 

Accepted articles, to be published in the 2020 issue

(Accepted, unedited articles published online and citable):Carti GeoEcoMarLista lucrari stiintificeVolume dedicate sesiunilor anuale de comunicari stiintifice

Lucrari prezentate la sesiunea de comunicari stiintifice a GeoEcoMar:2009

2008

 

Biblioteca GeoEcoMar

Scopul bibliotecii tehnice a I.N.C-D GeoEcoMar este de a constitui, organiza si prelucra, dezvolta si conserva colectia de carti, publicatii si alte documente specifice, pentru a facilita utilizarea acestora in scop de informare si cercetare.

Fiind o biblioteca specializata, ea este destinata cercetatorilor in domeniul geologiei si geoecologiei, precum si in cel al stiintelor inrudite. Intrati aici pentru mai multe detalii.